211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Καμπακάκης | Πότε ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στην Αθήνα;

Ηλίας Κακαμπακης που τραγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια καλοκαιρινή σειρά εμφανίσεων φτάνει στο τέλος της 

Ο Ηλίας Καμπακάκης τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και έχει αποκτήσει το φανατικό κοινό του τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη. Οι εμφανίσεις του γνωρίζουν πάντοτε μεγάλη επιτυχία και στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, στη συμπρωτεύουσα θα ξεκινήσει πολύ σύντομα τις εμφανίσεις του (δες εδώ όλες τις λεπτομέρειες).

Δες επίσης:Καίτη Γαρμπή | Στιγμές από τη συναυλία της στην Αθήνα

Παράλληλα, όλο το καλοκαίρι, τον τραγουδιστή βλέπαμε στο χώρο του Akanthus, ενός νυχτερινού κέντρου που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στην παραλιακή.  Kάθε Πέμπτη ο καλλιτέχνης παρουσίαζε ένα πρόγραμμα που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει αγαπηθεί πολύ. Ωστόσο, και αυτή η σειρά εμφανίσεων πλησιάζει στο τέλος της αφού απέμεινε ακόμα μια live εμφάνιση, την ερχόμενη Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου.

Δες επίσης: Γιώργος Γιαννιάς | Τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του στο Instagram

Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε το μαγαζί πριν λίγες μέρες, μέσα από την οποία ενημέρωσε το κοινό για το επερχόμενο φινάλε των εμφανίσεων. Όσο ο καλλιτέχνης ετοιμάζεται για τις νέες του εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και το Casper at Verykoko αναμένουμε και τις επόμενες συνεργασίες του στην Αθήνα.

Ηλίας Καμπακάκης | Πότε ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στην Αθήνα;

Ηλίας Καμπακάκης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024