211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Καμπακάκης | Πότε ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη;

Ηλίας Καμπανάκης τραγουδαει με την κιθαρα του στα μπουζουκια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τέλος εμφανίσεων ύστερα από μήνες επιτυχίας 

Ο Ηλίας Καμπακάκης είναι ένα από τα ανερχόμενα ονόματα που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό και που συχνά πυκνά βρίσκονται στο επίκεντρο με τις εμφανίσεις και τις επιτυχίες τους. Μπορεί στην Αθήνα να συνεχίζει με επιτυχία κάθε Πέμπτη τις εμφανίσεις του στην παραλιακή και το Ακάνθους, όμως οι εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και το Casper at Verykoko ετοιμάζονται να ολοκληρωθούν με απόλυτη επιτυχία.

Δες επίσης: Γιάννης Πλούταρχος | Το βίντεο με τα παιδιά του να τραγουδούν

Για την ακρίβεια, ο αγαπημένος καλλιτέχνης απόψε το βράδυ, 7 Αυγούστου, θα ρίξει την αυλαία και θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στην πόλη. Με ένα μοναδικό φινάλε θα αποχαιρετήσει τους Θεσσαλονικείς και θα είναι κοντά τους σύντομα και πάλι. Ύστερα από μήνες επιτυχίας, ο καλλιτέχνης ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του και ετοιμάζεται για τα νέα του πλάνα.

Δες επίσης: Δέσποινα Βανδή | 10 καλοκαιρινές φωτογραφίες της από το Instagram

Ποια θα είναι αυτά άραγε; Θα μάθουμε σύντομα, όμως μέχρι στιγμής ο καλλιτέχνης ρίχνει αυλαία και συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στην παραλιακή της Αθήνας. Κάθε Πέμπτη, το Ακάνθους γίνεται το απόλυτο hot spot της πρωτεύουσας με τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Ηλίας Καμπακάκης | Πότε ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη;

https://www.instagram.com/p/BmLZ-ZWgO8g/?taken-by=casper_at_verykoko

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024