211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ιερά Οδός | Τελικές πρόβες για το σχήμα που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή!

η Καιτη Γαρμπη με τον Βασιλη Καρρα και τον Χρηστο Μενιδιατη στις προβες για τις εμφανισεις τους
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Καρράς – Γαρμπή – Μενιδιάτης έρχονται στην πίστα του

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος που η Ιερά Οδός ανοίγει ξανά τις πόρτες της φιλοξενώντας το απόλυτο σχήμα του χειμώνα! Βασίλης Καρράς, Καίτη Γαρμπή και Χρήστος Μενιδιάτης ενώνουν ξανά τις φωνές τους και ύστερα από το τέλος των εμφανίσεων στην Θεσσαλονίκη έρχονται και στην Αθήνα!

Δες επίσης:Λευτέρης Πανταζής | Πότε και πού ξεκινά εμφανίσεις;

Την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου, το σχήμα θα κάνει τη μεγάλη του πρεμιέρα και οι τρεις καλλιτέχνες το βράδυ της Τετάρτης έδωσαν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου αλλά και έκαναν μια από τις τελικές πρόβες στην πίστα του νυχτερινού κέντρου.

Δες επίσης:Room 63 | Πότε κάνει φινάλε ο Γιώργος Γιαννιάς;

Από τη βραδιά, ο Χρήστος Μενιδιάτης μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα μέσα από το Instagram. Μια ανάσα μακριά βρισκόμαστε από τη μεγάλη πρεμιέρα που έρχεται να ταράξει για τα καλά τα νερά της διασκέδασης στην πόλη της Αθήνας. Ένα σχήμα που έρχεται δυναμικά να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στη διασκέδαση της Αθήνας και να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις και πάλι. Όλα είναι έτοιμα και το δυναμικό σχήμα έρχεται με φόρα να μας χαρίσει τις καλύτερες βραδιές για το υπόλοιπο του φετινού χειμώνα.

Ιερά Οδός | Τελικές πρόβες για το σχήμα που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024