211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ιερά Οδός: Τελικές πρόβες πριν την πρεμιέρα

Ιερά Οδός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ανάσα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

H Ιερά Οδός ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου και πλέον όλα είναι πανέτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα! Νατάσα Θεοδωρίδου, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργος Παπαδόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά και το μόνο βέβαιο είναι πως θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Οι τρεις καλλιτέχνες την περίοδο αυτή βρίσκονται σε εντατικές πρόβες για να παρουσιάσουν σε μια εβδομάδα μια όσο το δυνατόν πιο δυναμική πρεμιέρα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην αθηναϊκή διασκέδαση. Περνώντας πολλές ώρες στο κέντρο, το σχήμα αποκτά σιγά σιγά τη χημεία που χρειάζεται για να μας παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα αγαπηθεί πολύ.

Αμέσως μετά το τέλος των εμφανίσεών τους, τη σκυτάλη θα αναλάβει ένα ακόμα δυναμικό σχήμα που θα ηγείται του Βασίλη Καρρά και θα ολοκληρώνεται από την Καίτη Γαρμπή και τον Χρήστο Μενιδιάτη. Ένα σχήμα που θα ξεκινήσει σύντομα (μέσα στον Νοέμβριο) από την Θεσσαλονίκη και την πίστα του Vogue Club ενώ αναμένεται να συνεχίσει στην Αθήνα από τον Ιανουάριο του 2018. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις πρεμιέρες αυτές! Δες παρακάτω στιγμιότυπα από τις πρόβες!

 

Ιερά Οδός: Τελικές πρόβες πριν την πρεμιέρα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024