211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ιερά Οδός: Θυμόμαστε στιγμιότυπα από το σχήμα του 2013

Ιερά Οδός Ελλη Κοκκινου Σταματης Γονιδης εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιοι καλλιτέχνες είχαν ανέβει στην πίστα του; Εσύ θυμάσαι;

Μια μοναδική σεζόν μάς είχε χαρίσει στη διασκέδαση της Αθήνας η Ιερά Οδός και το 2013. Το σχήμα του είχε κάνει πρεμιέρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και είχε χαρίσει έναν μοναδικό χειμώνα όπως θα ήταν αναμενόμενο.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Τρεις πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες είχαν ενώσει τις φωνές τους και είχαν παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα που είχε ξεχωρίσει. Θυμάσαι ποιο ήταν; Την χρονιά εκείνη στην πίστα του κέντρου είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ως οικοδεσπότη τον Σταμάτη Γονίδη, ενώ στο πλευρό του είχε δύο δυναμικά γυναικεία ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, την Έλλη Κοκκίνου και τη Στέλλα Καλλή.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Δες παρακάτω στιγμιότυπα από την ξεχωριστή πρεμιέρα που είχε γίνει εκείνο τον χειμώνα και είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην πόλη. Ένα χρόνο πριν, στην ίδια πίστα είχαμε δει τον Νότη Σφακιανάκη με τη Φανή Δρακοπούλου (δες εδώ φωτογραφίες από εκείνη τη συνεργασία που ξεχώρισε).

Τον φετινό χειμώνα να θυμίζουμε πως στην πίστα αυτή είδαμε ένα ακόμα δυναμικό σχήμα , τον Βασίλη Καρρά με τον Χρήστο Χολίδη και τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Ιερά Οδός: Θυμόμαστε στιγμιότυπα από το σχήμα του 2013

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024