211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ιερά Οδός: Συνεχίζεται η επιτυχία για Θεοδωρίδου-Ασλανίδου- Παπαδόπουλο

η Νατασσα Θεοδωρίδου τραγουδαει σε πιστα της Αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια εβδομάδα αμείωτης επιτυχίας! 

Στα τέλη Οκτωβρίου, η Ιερά Οδός άνοιξε και πάλι τις πόρτες της στο κοινό με μια υπέρλαμπρη πρεμιέρα που ξεχώρισε για τα καλά. Νατάσα Θεοδωρίδου, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργος Παπαδόπουλος ενώνουν τις φωνές τους και μονοπωλούν το ενδιαφέρον στην πόλη κάθε εβδομάδα.

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν και πάλι sold out με τα στιγμιότυπα να μιλούν από μόνα τους! Οι τρεις καλλιτέχνες έδωσαν και πάλι τον καλύτερο εαυτό τους και κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα στο κατάμεστο νυχτερινό κέντρο.

Ανάμεσα στο κοινό φυσικά βρέθηκαν και πάλι επώνυμες παρουσίες που επέλεξαν το συγκεκριμένο σχήμα για να διασκεδάσουν. Μεταξύ άλλων και ο Γιάννης Κότσιρας, που στο παρελθόν έχει ανέβει στην συγκεκριμένη σκηνή. Η μεγάλη οικοδέσποινα το κέντρου, Νατάσα Θεοδωρίδου, τον ανέβασε στην πίστα, όπως θα δεις στις φωτογραφίες, και εκείνος ερμήνευσε μερικές επιτυχίες του κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα, ενώ φυσικά στη συνέχεια της βραδιάς, την επισκέφθηκε και στο καμαρίνι της! Ο Γιάννης Κότσιρας, την περίοδο αυτή, εμφανίζεται στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου κάθε Κυριακή, μία σειρά εμφανίσεων που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό του αγαπημένου καλλιτέχνη.  Δες παρακάτω στιγμιότυπα από την Ιερά Οδό την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ιερά Οδός: Συνεχίζεται η επιτυχία για Θεοδωρίδου-Ασλανίδου- Παπαδόπουλο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024