211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ιερά Οδός | Λαμπερή πρεμιέρα για το νυχτερινό κέντρο

Ιερά Οδός θεοδωριδου παπαδοπουλος αθηνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Θεοδωρίδου – Ασλανίδου – Παπαδόπουλος κέρδισαν τις εντυπώσεις

Με μια υπέρλαμορη πρεμιέρα επέστρεψε, το βράδυ της Παρακευής, 27 Οκτωβρίου, η Ιερά Οδός στην αθηναϊκή διασκέδαση. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μια δεκαετία μετά, ανέβηκε ξανά στην πίστα του αγαπημένου κέντρου και έφερε τα πάνω κάτω στη διασκέδαση μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Το πρόγραμμα άνοιξε ο Παντελής Καναράκης με ένα μοναδικό show ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη παρέλαβαν οι νεαροί καλλιτέχνες του σχήματος. Ανάμεσα στα highlights της βραδιάς φυσικά και η στιγμή που οι τρεις πρωταγωνιστές της βραδιάς ανέβηκαν μαζί στην πίστα.

Από τη βραδιά της πρεμιέρας δεν έλειψαν και οι διάσημες παρουσίες! Ανάμεσά τους, ο γιώργος Σαμπάνης, η Θωμαής Απέργη αλλά και ο Γιώργος Αρσενάκος! Ένα μοναδικό και πολύ δυναμικό ξεκίνημα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και υποσχέθηκε έναν αξεπέραστο χειμώνα διασκέδασης από το γνωστό και αγαπημένο στέκι της πόλης που πλέον διανύει την 22η χρονιά παρουσίας του στην πόλη. Θεοδωρίδου, Ασλανίδου και Παπαδόπουλος θα είναι κάθε Παρασκευή και σάββατο οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της διασκέδασης στην πρωτεύουσα. Δες στην παρακάτω gallery στιγμιότυπα από την μεγάλη πρεμιέρα που ξεσήκωσε για τα καλά το κοινό της Αθήνας και έκανε το κέφι να χτυπήσει κόκκινο!

 

Ιερά Οδός | Λαμπερή πρεμιέρα για το νυχτερινό κέντρο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024