211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Hotel Ερμού: Ποιος τραγουδιστής διασκέδασε με την Άννα Βίσση;

Hotel Ερμού αννα βισση τιμες κρατηση τηλεφωνο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια εβδομάδα επιτυχημένων εμφανίσεων για τη σταρ.

Το Hotel Ερμού είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό μέρος διασκέδασης στην καρδιά της Αθήνας. Είναι ένας προορισμός για όσους αναζητούν διασκέδαση, πολυτέλεια και την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας. Με την Άννα Βίσση στη σκηνή για έβδομη συνεχόμενη σεζόν, το Hotel Ermou αναδεικνύεται ως ένα από τα κορυφαία μέρη διασκέδασης στην πόλη.

Κάθε εβδομάδα, η σκηνή του πιο χοτ στεκιού της πόλης παρουσιάζει ανεβαστικά προγράμματα που μάλιστα φέρνουν στο χώρο του και επώνυμες προσωπικότητες από όλο το φάσμα του καλλιτεχνικού χώρου. Και αυτή την εβδομάδα, δεν ήταν διαφορετικά.

Το highlight αυτή τη φορά ήταν η επίσκεψη του διάσημου τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου, παρέα με τη σύζυγό του, την υπέροχη Υβόννη Μπόσνιακ. Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι απαθανάτισε το λαμπερό ζευγάρι στην έξοδό του αυτή, δίνοντας μια ματιά από τη νυχτερινή διασκέδαση στον αθηναϊκό χάρτη.

Πέρα από τον μοναδικό κατάλογο τραγουδιών που ακούει κανείς εκεί και την εκρηκτική ερμηνεία της Άννας Βίσση, το Hotel Ermou επιφυλάσσει μια πλήρη εμπειρία διασκέδασης για τους επισκέπτες του. Και με το τελευταίο show της σεζόν να πλησιάζει, η ανυπομονησία ανεβαίνει ακόμα περισσότερο.

Το Σάββατο 6 Μαΐου θα είναι η τελευταία ευκαιρία για τους λάτρεις της μουσικής και της διασκέδασης να απολαύσουν ένα ακόμα αξέχαστο βράδυ στο διάσημο μαγαζί της πόλης. Ένα βράδυ γεμάτο εκπλήξεις, μουσική και ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα που θα μείνει αξέχαστο στη μνήμη κάθε επισκέπτη.

Δείτε τα διαθέσιμα μπουζούκια το Σάββατο.

Hotel Ερμού: Ποιος τραγουδιστής διασκέδασε με την Άννα Βίσση;

Hotel Ερμού

Hotel Ερμού

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024