211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Hotel Ermou 2024: Πότε κάνει closing party η Άννα Βίσση;

βίσση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η όγδοη και μοναδική σεζόν της διάσημης τραγουδίστριας ολοκληρώνεται.

Για όγδοη χρονιά φέτος, το «Hotel Ermou 2024» άνοιξε τις πόρτες του ξανά (από νέα διεύθυνση αυτή τη φορά) με πρωταγωνίστρια την μοναδική  Άννα Βίσση. Νυχτερινό κέντρο και τραγουδίστρια έχουν συνδέσει στενά τα ονόματά τους τα τελευταία αυτά χρόνια, τόσο πολύ, που δεν μπορούμε πλέον να τους σκεφτούμε χώρια.

Και φυσικά, κάθε Παρασκευή και Σάββατο – ενίοτε και Τετάρτες – παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Το sold out είναι πράγματι λίγο για να περιγράψει το τί συμβαίνει στον συγκεκριμένο χώρο κάθε εβδομάδα.

Ύστερα από αρκετούς μήνες επιτυχίας, και ένα έξτρα σόου Τετάρτης που έρχεται δυναμικά στις 22 Μαΐου 2024, το πιο αγαπημένο και νεανικό νυχτερινό μαγαζί της πόλης, ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία.

Όπως έχει ενημερώσει και το ίδιο, μέσα από την παρακάτω ανάρτηση, το μεγάλο closing party είναι ήδη προγραμματισμένο για την Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024.

Hotel Ermou 2024: Πότε κάνει closing party η Άννα Βίσση;

Καθώς η ογδόη σεζόν της σπουδαίας τραγουδίστριας ολοκληρώνεται, το “Hotel Ερμού” πλησιάζει στο τέλος μιας εποχής. Με την Άννα Βίσση στο επίκεντρο, η συνύπαρξη του νυχτερινού κέντρου με την ταλαντούχα καλλιτέχνιδα αποτέλεσε μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία. Καθώς προσεγγίζει το κλείσιμο του, οι αναμνήσεις των επικών βραδιών πλημμυρίζουν το μυαλό μας. Το μεγάλο closing party στις 29 Μαΐου 2024 θα είναι μια αποχαιρετιστήρια γιορτή, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής και την έναρξη νέων συνεργασιών για εκείνη!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024