211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η γυναίκα που αγαπάει: Ντουέτο – έκπληξη από Γονίδη και Δήμα

Η γυναίκα που αγαπάει: Ντουέτο - έκπληξη από Γονίδη και Δήμα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα ακόμα ντουέτο που αναμφίβολα θα αγαπηθεί πολύ.

Μετά από τρία χρόνια παύσης, οι Σταμάτης Γονίδης και Βασίλης Δήμας επανασυνδέονται με μια νέα μουσική δουλειά που αναμένεται να ενθουσιάσει τους φίλους τους. Το νέο τους ντουέτο, με τίτλο «Η γυναίκα που αγαπάει», υπόσχεται να γίνει ο νέος ύμνος και να αναδείξει για ακόμη μια φορά τη μαγευτική χημεία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών.

Η νέα συνεργασία των Γονίδη και Δήμα έρχεται ως συνέχεια της επιτυχίας του προηγούμενου ντουέτου τους «Σήκω και ζήσε», συνδυάζοντας τη μοναδική φωνητική τεχνική και την συνθετική ικανότητα των δύο τραγουδιστών. Το «Η γυναίκα που αγαπάει» θα κυκλοφορήσει από τη Sonar Music και αποτελεί ένα ξεχωριστό δώρο προς όλες τις γυναίκες, αποτυπώνοντας την ευαισθησία και τον θαυμασμό του Γονίδη για το γυναικείο φύλο.

Η παραγωγή του τραγουδιού αναλαμβάνεται από τον πρόσφατα βραβευμένο με Grammy, Αντρέα Γιατράκο, ο οποίος ενσωματώνει σύγχρονα στοιχεία στην ενορχήστρωση, ενώ το βίντεο κλιπ σκηνοθετεί ο ταλαντούχος Πέτρος Σκούτας. Οι γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Αταλάντη.

Επιπλέον, αυτό το χειμώνα, ο Σταμάτης Γονίδης θα εμφανιστεί στη σκηνή ενός ανακαινισμένου χώρου στο Περιστέρι μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη και τη Μαριάντα Πιερίδη, προσφέροντας μια μοναδική μουσική εμπειρία στους θαυμαστές του.

Το ντουέτο «Η γυναίκα που αγαπάει» φαίνεται ότι θα γίνει μια σημαντική προσθήκη στη δισκογραφία των δύο καλλιτεχνών, κάνοντας ακόμα πιο δυνατή την ήδη ισχυρή φιλία και συνεργασία τους.

Η γυναίκα που αγαπάει: Ντουέτο – έκπληξη από Γονίδη και Δήμα

vas1

stam3

vas2

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024