211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γυναίκα Αναστασία Στίχοι

Γυναίκα στιχοι αναστασια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια νέα επιτυχία. 

Η Αναστασία αναδύεται ως ένα απόλυτο φαινόμενο της μουσικής σκηνής τα τελευταία τρία χρόνια. Η νεαρή ερμηνεύτρια κλέβει τις καρδιές και τα μυαλά με κάθε νέα νότα που χαρίζει στο κοινό της.

Και τώρα, μετά από μια σειρά από μοναδικά κομμάτια, η Αναστασία αποκαλύπτει τον πρώτο της ολοκληρωμένο δίσκο, με τίτλο “Ευχή”, κυκλοφορώντας από τη Golden Records, από την Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023.

Αυτός ο δίσκος περιέχει δέκα μουσικά κομμάτια που αγγίζουν την καρδιά και την ψυχή, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και διαμορφώνοντας τον ήχο της εποχής.

Ανάμεσα σε αυτά τα ξεχωριστά τραγούδια βρίσκεται και το “Γυναίκα”, ένα εκ των επιτυχιών που φωτίζουν το μουσικό της ταξίδι. Ο Γιώργος Καλογεράκος, με τη μοναδική του επαγγελματική προσέγγιση, υπογράφει τη μουσική και τους στίχους αυτής της επιτυχίας, προσφέροντας ένα ατελείωτο ταξίδι στον κόσμο των ελληνικών επιτυχιών.

Πέραν αυτού, φέτος είδαμε την Αναστασία να εμφανίζεται στη σκηνή του Βοτανικού, μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Έλενα Παπαρίζου – δες εδώ το φετινό πρόγραμμα του κέντρου.

Αυτή η συνεργασία άφησε το ανεξίτηλο της σημάδι στη νυχτερινή διασκέδαση και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό. Τώρα, η τραγουδίστρια πραγματοποιεί την περιοδεία της με τίτλο “Wish Tour 2023”, και θα εμφανιστεί σε πολλές πόλεις της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Γυναίκα Αναστασία Στίχοι

Όταν μια γυναίκα κλαίει
είναι για να γιατρευτεί
δεν αγάπησε εκείνος
όσο αγάπησε αυτή.

Την καρδούλα μου πως λιώνεις
πως την άφησες γυμνή
σαν το σπίρτο με φουντώνεις
μα θα μείνω ζωντανή.

Κι αν για το αύριο με ρώτας
δεν ξέρω να απαντήσω
πως πέθανε ο έρωτας
πως θα τον φέρω πίσω.

Αυτή η γυναίκα νιώθει
σκέφτεται πως φταίει αυτή
αφού έδωσε τα πάντα
πως δεν ήταν αρκετή.

Την καρδούλα μου πως λιώνεις
πως την άφησες γυμνή
σαν το σπίρτο με φουντώνεις
μα θα μείνω ζωντανή.

Κι αν για το αύριο με ρώτας
δεν ξέρω να απαντήσω
πως πέθανε ο έρωτας
πως θα τον φέρω πίσω.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024