211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Γιαννιάς | Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου του video clip

ο Γιώργος Γιαννιάς στο νεο του video clip
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

“Πάνω Στα Σύρματα” είναι η νέα του κυκλοφορία

Ο Γιώργος Γιαννιάς επέστρεψε με νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό του. Τίτλος της νέας επιτυχίας είναι «Πάνω στα σύρματα» και εδώ μπορείς να το ακούσεις αλλά και να βρεις τους στίχους του.

Δες επίσης: Ιερά Οδός | Τελικές πρόβες για το σχήμα που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή!

Μετά την μεγάλη επιτυχία “Λογικά”, ο τραγουδιστής επιστρέφει με νέα επιτυχία για να μας εντυπωσιάσει ξανά. Τη μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφει ο Γιάννης Φρασέρης ενώ τους στίχους ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης. Το βίντεοκλιπ του τραγουδιού γυρίστηκε στην Λίμνη Δόξα στην ορεινή Κορινθία, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Παρακάτω θα βρεις στιγμιότυπα από το backstage της νέας αυτής δουλειάς.

Δες επίσης: Λευτέρης Πανταζής | Πότε και πού ξεκινά εμφανίσεις;

Παράλληλα, ο Γιώργος Γιαννιάς συνεχίζει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και το Room 63, ενώ πολύ σύντομα θα κάνει το φινάλε του, αφού είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου. Και φυσικά παράλληλα αναμένουμε την επόμενη συνεργασία του με κάποια πίστα της Αθήνας προκειμένου να μπορέσουμε να απολαύσουμε ζωντανά παλιές και νέες επιτυχίες του.

Γιώργος Γιαννιάς | Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου του video clip

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024