211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Τσαλίκης: Χειμώνας μαζί με Σταμάτη Γονίδη και Μαριάντα Πιερίδη – πώς το ανακοίνωσε;

Γιώργος Τσαλίκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια δυναμική συνεργασία έρχεται αυτόν τον χειμώνα στο Περιστέρι και υπόσχεται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης.

Ο Γιώργος Τσαλίκης επέλεξε να ανακοινώσει την επιστροφή του στη νυχτερινή διασκέδαση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, προκαλώντας ενθουσιασμό στους θαυμαστές του. Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε, αποκάλυψε τη συνεργασία του με τον Σταμάτη Γονίδη και τη Μαριάντα Πιερίδη, οι οποίοι θα τον πλαισιώσουν στη σκηνή ενός ανακαινισμένου χώρου στο Περιστέρι για τη χειμερινή σεζόν. Η ανακοίνωση αυτή ήταν αναμενόμενη, καθώς οι φήμες είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν για τη νέα αυτή συνεργασία, η οποία υπόσχεται να ταράξει τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Σταμάτης Γονίδης δεν είναι άγνωστοι μεταξύ τους, καθώς έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, προσφέροντας ανεπανάληπτες βραδιές στο κοινό. Η επανένωση τους με την προσθήκη της Μαριάντας Πιερίδη, η οποία επίσης έχει συνεργαστεί με τον Τσαλίκη στο παρελθόν, δημιουργεί προσδοκίες για ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα. Η Μαριάντα Πιερίδη, με τη δική της ξεχωριστή πορεία στη μουσική σκηνή, επιστρέφει μετά από καιρό σε νυχτερινές εμφανίσεις, δίνοντας έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σχήμα.

Με την ανακοίνωση αυτή, ο Γιώργος Τσαλίκης μάς προετοιμάζει για έναν χειμώνα γεμάτο μουσική και διασκέδαση, δίπλα σε δύο αγαπημένους καλλιτέχνες, σε μια συνεργασία που αναμένεται να αφήσει το στίγμα της στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας!

Γιώργος Τσαλίκης: Χειμώνας μαζί με Σταμάτη Γονίδη και Μαριάντα Πιερίδη – πώς το ανακοίνωσε;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024