211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Τσαλίκης: Θυμάται την παλιά συνεργασία του με τον Σταμάτη Γονίδη

Γιώργος Τσαλίκης: Θυμάται την παλιά συνεργασία του με Γονίδη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αναμνήσεις από τη Θεσσαλονίκη του 2015, αναβιώνουν ενόψει της νέας τους συνεργασίας στο Περιστέρι.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, με αφορμή τη φετινή συνεργασία του με τον Σταμάτη Γονίδη και τη Μαριάντα Πιερίδη στο Περιστέρι, δεν παρέλειψε να αναπολήσει τις παλαιότερες στιγμές τους στη μουσική σκηνή. Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης μοιράστηκε πρόσφατα δύο βίντεο από την προηγούμενη συνεργασία του με τον Σταμάτη Γονίδη στη Θεσσαλονίκη, το 2015.

Τα βίντεο αποτυπώνουν τη ζωντάνια και το κέφι που επικρατούσε τότε στην πίστα του Fix, όπου οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους για να χαρίσουν αξέχαστες βραδιές στο κοινό της συμπρωτεύουσας.

Η συνεργασία τους εκείνη τη χρονιά είχε στεφθεί με επιτυχία, καθώς μαζί τους στη σκηνή βρισκόταν και η Κατερίνα Στανίση, προσθέτοντας μια ιδιαίτερη νότα στις εμφανίσεις τους. Η χημεία μεταξύ τους ήταν εμφανής, με το κοινό να απολαμβάνει τη μοναδική τους ενέργεια και τις ιδιαίτερες ερμηνείες τους.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, πάντα ενεργός στα social media, μοιράστηκε αυτές τις αναμνήσεις με τους θαυμαστές του, δείχνοντας την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφει για τον Σταμάτη Γονίδη, αλλά και για τις όμορφες στιγμές που έζησαν μαζί στη σκηνή.

Με τη νέα τους συνεργασία στο Περιστέρι, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Σταμάτης Γονίδης αναμένεται να αναβιώσουν εκείνες τις μαγικές στιγμές, προσφέροντας νέες αξέχαστες εμπειρίες στους θαυμαστές τους. Αναμφίβολα, το κοινό τους ανυπομονεί να τους δει ξανά μαζί στη σκηνή, απολαμβάνοντας την ιδιαίτερη χημεία και την καλλιτεχνική τους συνεργασία.

Γιώργος Τσαλίκης: Θυμάται την παλιά συνεργασία του με τον Σταμάτη Γονίδη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024