211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Τσαλίκης: Δες φωτογραφίες από τη συνεργασία του με το Romeo το 2006

Γιώργος Τσαλίκης που τραγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τραγουδιστής πριν από 13 χρόνια!

Φέτος τον είδαμε μαζί με τους Onirama στη σκηνή του 4711 από όπου έκλεψε για τα καλά τις εντυπώσεις. Ο Γιώργος Τσαλίκης πρωταγωνίστησε για ακόμα μια φορά στη νυχτερινή διασκέδαση , έτσι όπως μάθει να κάνει εδώ και πολλά χρόνια.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του έχει συνεργαστεί με πολλές πίστες αλλά και με πολλά ονόματα. Τη σεζόν 2006 ανέβηκε στην πίστα του Romeo μαζί με τη Χρύσπα, ένα σχήμα που τότε είχε ξεσηκώσει για τα καλά το κοινό της πόλης.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Το σχήμα έκανε φινάλε τον Ιανουάριο του 2007 έχοντας κάνει μια πολύ επιτυχημένη σεζόν. Δες παρακάτω φωτογραφίες από την τότε συνεργασία του αγαπημένου τραγουδιστή με το ιστορικό νυχτερινό κέντρο που πλέον δεν λειτουργεί.

Παράλληλα, την περίοδο αυτή αναμένουμε τα επόμενα βήματα του αγαπημένου καλλιτέχνη που θα μάθουμε σύντομα. Ποια θα είναι η επόμενη πίστα στην οποία θα φιλοξενηθεί και δίπλα σε ποιο μεγάλο όνομα θα τον απολαύσουμε. Σύντομα θα μάθουμε. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο τραγουδιστής δε θα σταματήσει να μας εκπλήσσει με τις συνεργασίες του.

Γιώργος Τσαλίκης: Δες φωτογραφίες από τη συνεργασία του με το Romeo το 2006

Γιώργος Τσαλίκης

Γιώργος Τσαλίκης

Γιώργος Τσαλίκης

Γιώργος Τσαλίκης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024