211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Τσαλίκης: Έγινε μέλος της Panik Records!

Γιώργος Τσαλίκης κρατηση μπουζουκια εμφανισεις 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μία νέα περίοδος ξεκινά για την καριέρα του. 

Ο Γιώργος Τσαλίκης αλλάζει δισκογραφική στέγη! Η Panik Records ανακοίνωσε την ένταξη του τραγουδιστή στη μουσική οικογένειά της, μέσα από μια ανάρτηση από τη στιγμή της υπογραφής του νέου αυτού συμβολαίου.

«Η Panik Records ανακοινώνει με χαρά την ένταξη του @tsalikisgiorgos στη μεγάλη μουσική οικογένειά της!

Η υπογραφή των συμβολαίων με τον CEO της Panik, @g_arsenako, έγινε σε κλίμα συγκίνησης, καθώς ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Γιώργος Αρσενάκος υπήρξαν στενοί συνεργάτες στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και επί σειρά ετών, με τη συνεργασία τους να «σημαδεύεται» από δεκάδες τραγούδια – μεγάλες επιτυχίες και συναρπαστικές μουσικές στιγμές.

Σύντομα, ο Γιώργος Τσαλίκης και η Panik Records θα μοιραστούν με τον κόσμο τα πρώτα τους κοινά μουσικά βήματα και υπόσχονται ότι θα μας κάνουν όλους να βαδίσουμε σε αυτά!», έγραψε η δισκογραφική στην ανάρτησή της.

Σύντομα, καλλιτέχνης και δισκογραφική θα επισφραγίσουν αυτή τη συμφωνία και με το πρώτο τους single. Παράλληλα, αναμένουμε τα επόμενα βήματα του τραγουδιστή. Τον περασμένο χειμώνα τον απολαύσαμε στην πίστα του Lido Stage, ενός νέου μαγαζιού, το οποίο εγκαινίασε με απόλυτη επιτυχία.

Γιώργος Τσαλίκης: Έγινε μέλος της Panik Records! 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024