211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Τσαλίκης: Backstage στιγμές από το music video «Σε Έχω Ήδη Ξεπεράσει»

Γιώργος Τσαλίκης σε εχω ηδη ξεπερασει
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κυκλοφόρησε πρόσφατα και έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. 

Ο Γιώργος Τσαλίκης μάς ξεσηκώνει μοναδικά με το νέο του hit «Σε Έχω Ήδη Ξεπεράσει», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.  Η μουσική του τραγουδιού είναι το Χρήστου Σαντικάι, ο οποίος έχει υπογράψει πάρα πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Γρηγόρη Βαξεβανέλη. Η σκηνοθεσία του music video, που κυκλοφορεί μαζί με το τραγούδι, είναι των Tasos Xiarcho και Danny Ntarlas. Στιγμιότυπα από τα γυρίσματα μοιράστηκε η δισκογραφική του εταιρεία μέσα από μια ανάρτηση.

«Ο @tsalikisgiorgos μας ξεσηκώνει μοναδικά με το νέο του hit «Σε Έχω Ήδη Ξεπεράσει», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum. Στο φως της δημοσιότητας έρχονται φωτογραφίες από τα γυρίσματα του εξίσου ξεσηκωτικού music video. Το video γυρίστηκε σε ιδιαίτερα locations της Αττικής και είναι γεμάτο με δράση και την αστείρευτη ενέργεια του Γιώργου Τσαλίκη. Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκαν οι @tasosxiarcho και @dannyntarlas και το αποτέλεσμα είναι ένα κινηματογραφικό music video που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Με το «Σε Έχω Ήδη Ξεπεράσει» ο επιτυχημένος και δημοφιλής καλλιτέχνης χαρίζει ένα άκρως ανεβαστικό single και, για ακόμα μία φορά, κατακτά τις καρδιές και τις προτιμήσεις του κοινού.», έγραψε η Panik Entertainment.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά ενώνουν φέτος τις φωνές και τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά φέτος και ετοιμάζονται να γίνουν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στη διασκέδαση της πόλης τον χειμώνα που έρχεται. Πού θα τους δούμε μαζί; Το μουσικό ραντεβού τους θα δίνουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Omega Live Stage, ενώ η πρεμιέρα όπως ήδη έχει ανακοινωθεί θα είναι την Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022.

Γιώργος Τσαλίκης: Backstage στιγμές από το music video «Σε Έχω Ήδη Ξεπεράσει»

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024