211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ο Γιώργος Σαμπάνης: Μετά την πρεμιέρα στον Βοτανικό, αυτό είναι το επόμενο βήμα του

Γιώργος Σαμπάνης Βοτανικός 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Γιώργος Σαμπάνης ετοιμάζει μια ακόμα νέα δουλειά. 

Ο αγαπημένος του κοινού Γιώργος Σαμπάνης πρόσφατα επέστρεψε για ακόμα ένα έτος στην δημοφιλή πίστα του Βοτανικού και αυτή τη φορά είναι μαζί με τη Δέσποινα Βανδή. Η πρεμιέρα έγινε με απόλυτη επιτυχία την Παρασκευή – δες εδώ όλα τα σχήματα της Παρασκευής – 27 Οκτωβρίου 2023, και πλέον το σχήμα μετρά σχεδόν έναν μήνα εμφανίσεων.

Μαζί τους, το πρόγραμμα ολοκληρώνουν οι Kings, η Klavdia και η Φαίη Θεοχάρη, που ανοίγουν τις βραδιές με τον πιο ανεβαστικό τρόπο! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον αγαπημένο χώρο της Ιεράς Οδού θα επικρατεί ο… απόλυτος πανικός τον χειμώνα 2024.

Παράλληλα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και το επόμενο νέο άλμπουμ της καριέρας του με τίτλο «Λες Και Με Ξέρεις». Ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα από το Ιnstagram το ευχάριστο αυτό νέο για τους θαυμαστές του, δημοσιεύοντας το εξώφυλλο του δίσκου και γράφοντας στη λεζάντα:  «ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ..💥 «Λες Και Με Ξέρεις».. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί 1/12 έρχεται το άλμπουμ που ετοιμάζω εδώ και καιρό με τραγούδια που έχετε ήδη αγαπήσει και καινούργια τραγούδια που σας έχω ετοιμάσει και ανυπομονώ να ακούσετε..!». Κυκλοφορεί την 1η Δεκεμβρίου 2023!

Μετά την πρεμιέρα στον Βοτανικό, αυτό είναι το επόμενο βήμα του

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024