211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Σαμπάνης – Πάνος Κιάμος | Μαζί στην πίστα του Club 22

Γιώργος Σαμπάνης πανος κιαμος μαζι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες το απόσπασμα από την επίσκεψη του Σαμπάνη στο Club 22

Μπορεί να ξεκίνησε πριν λίγο καιρό τις εμφανίσεις του στο Acro με μεγάλη επιτυχία και το πρόγραμμά του να είναι γεμάτο, όμως ο Γιώργος Σαμπάνης βρίσκει χρόνο να απολαμβάνει μοναδικές στιγμές διασκέδασης και να στηρίζει συναδέλφους του.

Ανάμεσα στα κέντρα που επισκέπτεται και το Club 22, στο οποίο διασκέδασε λίγες μέρες πριν. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε εκεί και παρακολούθησε το πρόγραμμα και τις επιτυχίες του Πάνου Κιάμου και του Αντύπα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ όσο βρισκόταν στην πίστα ο πρώτος, σήκωσε στη σκηνή τον αγαπημένο καλλιτέχνη και μαζί ερμήνευσαν μερικές μεγάλες επιτυχίες, ενώ στο κοινό επικράτησε πανικός!

Ακόμα μια εβδομάδα απόλυτης επιτυχίας για το απόλυτο δίδυμο της διασκέδασης στην Αθήνα, που δεν είναι άλλο από τον Πάνο Κιάμο και τον Αντύπα. Μάλιστα, το επιτυχημένο πρόγραμμα του «Club 22» και τις μοναδικές επιτυχίες του Πάνου Κιάμου και του Αντύπα επέλεξε για την διασκέδαση του και ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης σε μια από τις σπάνιες εξόδους του! Όλο και μεγαλύτερη γίνεται η λίστα με τους διάσημους που επιλέγουν για τη διασκέδασή τους το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο!

Γιώργος Σαμπάνης – Πάνος Κιάμος | Μαζί στην πίστα του Club 22

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024