211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Σαμπάνης: Τραγουδάει τη νέα του επιτυχία στην πίστα του Βοτανικού

Γιώργος Σαμπάνης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το βίντεο που μοιράστηκε το ίδιο το κέντρο.

Ο Γιώργος Σαμπάνης  επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στην πίστα του Βοτανικού , συναντώντας αυτή τη φορά τη  Δέσποινα Βανδή. Η πρεμιέρα τους, που έλαβε χώρα την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023, ήταν απόλυτα επιτυχημένη, και πλέον το σχήμα μετρά περισσότερους από τρεις μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων.

Συνοδευόμενοι από τους Kings, τη Klavdia και τη Φαίη Θεοχάρη, το πρόγραμμα προσφέρει τις πιο ανεβαστικές βραδιές! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον αγαπημένο χώρο της Ιεράς Οδού, ο απόλυτος πανικός επικρατεί τον χειμώνα του 2024.

Μέσα από αναρτήσεις , το νυχτερινό κέντρο μοιράζεται τόσο φωτογραφίες όσο και διάφορα βίντεο από τις εμφανίσεις αυτών των καλλιτεχνών, προσφέροντας μία γεύση από αυτές. Οι δύο καλλιτέχνες κάθε εβδομάδα, εδώ και δύο μήνες, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που κλέβει τις εντυπώσεις στην Αθήνα.

Πρόσφατα, το νυχτερινό κέντρο μοιράστηκε ένα βίντεο με τον αγαπημένο καλλιτέχνη να ερμηνεύει τη νέα του επιτυχία με τίτλο «Ρώτα» που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Κάθε εβδομάδα αυτή, αλλά και πολλές ακόμα επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών ακούγονται ζωντανά και μας χαρίζουν τις πιο ανεβαστικές στιγμές διασκέδασης.

Γιώργος Σαμπάνης: Τραγουδάει τη νέα του επιτυχία στην πίστα του Βοτανικού

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024