211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Σαμπάνης και Καίτη Γαρμπή μαζί στο Φωταέριο

Γιώργος Σαμπάνης και Καίτη Γαρμπή εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Aπό τον Νοέμβριο μια νέα συνεργασία έρχεται! 

Αυτή και αν είναι συνεργασία για τα σχήματα του χειμώνα 2019 στην Αθήνα! Γιώργος Σαμπάνης και Καίτη Γαρμπή έρχονται για πρώτη φορά σε σειρά εμφανίσεων και η πίστα που θα φιλοξενήσει αυτή τη μοναδική συνεργασία θα είναι εκείνη του Φωταέριο. Μαζί τους, το πρόγραμμα θα ολοκληρώνει η Demy και οι Goin Through.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Οι δύο καλλιτέχνες φυσικά έχουν συνεργαστεί πολλές φορές δισκογραφικά αφού ο τραγουδιστής έχει υπογράψει τραγούδια που έχει ερμηνεύσει εκείνη. Τώρα, έφτασε η στιγμή να μας χαρίσουν μια νέα σειρά εμφανίσεων που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Τον Γιώργο Σαμπάνη θα δούμε φέτος να αλλάζει στέκι ύστερα από πολλά χρόνια συνεργασίας με το Acro. Στο Φωταέριο πάλι, την τελευταία φορά στη σκηνή του είδαμε τον Γιάννη Πλούταρχο και τη Μελίνα Ασλανίδου, μια συνεργασία που ξεχώρισε και έκλεψε τις εντυπώσεις. Φέτος, επιστρέφει με ένα ακόμα δίδυμο έκπληξη που αναμφίβολα θα κλέψει την παράσταση στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Δες παρακάτω την ανάρτηση που κυκλοφόρησε στα social media από το fan club της Demy.

Γιώργος Σαμπάνης και Καίτη Γαρμπή μαζί στο Φωταέριο

https://www.instagram.com/p/B21xpJ8iq1Q/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024