211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Σαμπάνης και Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδούν μαζί

Γιώργος Σαμπάνης Γιωργος μαζωνακης κεντρο αθηνων
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες το βίντεο από τη βραδιά της πρεμιέρας στο Κέντρο Αθηνών. 

Το βράδυ της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης επέστρεψε στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας από την πίστα του Κέντρου Αθηνών, για δεύτερη συνεχή χρονιά, μέσα από μια πρεμιέρα που όσοι την παρακολούθησαν θα θυμούνται για καιρό. Όντας γεμάτος κέφι, ενέργεια αλλά και ένα ολοκαίνουριο hairlook που μαγνήτισε και πάλι τα βλέμματα, ο διάσημος καλλιτέχνης έδωσε ένα εναρκτήριο λάκτισμα από αυτά που θα περιμέναμε και σίγουρα δεν απογοήτευσε.

Για ακόμα μία χρονιά, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο κέντρο και θα μας χαρίζει μοναδικές βραδιές κάθε Πέμπτη και Σάββατο. Mαζί του, το πρόγραμμα ολοκληρώνουν η Χριστίνα Μήλιου, ο Κωνσταντίνος Φραντζής και ο Francis O. Adetokunbo.

Από τη βραδιά της πρεμιέρας δεν θα μπορούσαν, φυσικά, να λείπουν και οι επώνυμες παρουσίες. Ανάμεσα σε αυτές και ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος διασκέδασε με το πρόγραμμα του συνόνοματού του. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο οικοδεσπότης πλησίασε στο τραπέζι του και μαζί ερμήνευσαν μερικές μεγάλες επιτυχίες. Δες παρακάτω τα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media του νυχτερινού κέντρου. Ο Γιώργος Σαμπάνης το χειμώνα 2022-2023 θα τραγουδήσει στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός

Γιώργος Σαμπάνης και Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδούν μαζί

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024