211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Σαμπάνης και Γιώργος Μαζωνάκης μαζί στη σκηνή: Δες τα στιγμιότυπα

Γιώργος Σαμπάνης Γιωργος Μαζωνακης που ταγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες (για λίγο) μαζί στη σκηνή

Ο Γιώργος Σαμπάνης, πριν από λίγες μόλις μέρες, ολοκλήρωσε τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Acro, από όπου μας χάρισε έναν μοναδικό χειμώνα διασκέδασης και έκτοτε απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του αλλά και τους συναδέλφους του.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Πριν από λίγες βραδιές, ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε στο Έναστρον, όπου απόλαυσε το πρόγραμμα του Γιώργου Μαζωνάκη με την Άντζελα Δημητρίου και τον Νίκο Κουρκούλη. Οι τρεις καλλιτέχνες φέτος ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα από τα πιο δυναμικά σχήματα του φετινού χειμώνα. Το σχήμα τους έχουν επισκεφθεί, μεταξύ άλλων, πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες και ο Γιώργος Σαμπάνης ήταν ένας ακόμα από αυτούς.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του προγράμματος του Γιώργου Μαζωνάκη, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανέβηκε στη σκηνή μαζί του και μαζί μάς χάρισαν ένα μοναδικό πρόγραμμα που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Δες στιγμιότυπα από τη σπάνια (και σύντομη) αυτή συνάντηση των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών που έχουν διαγράψει μια πολύ μεγάλη και σημαντική πορεία στα μουσικά δρώμενα των τελευταίων δεκαετιών. Σίγουρα, θα θέλαμε να τους δούμε μαζί και σε κάποια συνεργασία επί σκηνής!

Γιώργος Σαμπάνης και Γιώργος Μαζωνάκης μαζί στη σκηνή: Δες τα στιγμιότυπα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024