211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Σαμπάνης | Στην απονομή για τον πολυπλατινένιο του δίσκο

Γιώργος Σαμπάνης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έγιναν πολυπλατινένια τα Λόγια που καίνε

Έγιναν πολυπλατινένια τα «Λόγια που καίνε» και ο Γιώργος Σαμπάνης πραγματοποίησε την απονομή του δίσκου του την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, στη σκηνή του Acro, όπου ακόμα συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του για ακόμα έναν χειμώνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Δες επίσης:Ακτή Πειραιώς | Πότε ρίχνει αυλαία το σχήμα της;

«Μόνο Εσύ», «Μην Ανησυχείς», «Σε Σένα Σταμάτησε Η Καρδιά», «Μπορείς Και Χειρότερα» αλλά και το ομότιτλο «Λόγια Που Καίνε» είναι μονάχα μερικές από τις επιτυχίες που μας έχει χαρίσει ο δίσκος αυτός. Την απονομή έκανε η διευθύντρια της δισκογραφικής εταιρίας Cobalt Music, Άννα-Μαρία Αντίππα. Ο τραγουδιστής ανήκει στην οικογένεια της συγκεκριμένης δισκογραφικής εταιρείας τα τελευταία 7 χρόνια και μαζί μας έχουν χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες!

Δες επίσης:Ηλίας Βρεττός | Η νέα ανάρτηση από το νοσοκομείο και το μήνυμα γεμάτο αισιοδοξία!

Ανάμεσα στον κόσμο που έδωσε το παρών στην ξεχωριστή αυτή, για τον καλλιτέχνη, βραδιά ήταν και συνάδελφοί του όπως ο Πάνος Κιάμος, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Αντώνης Ρέμος, η Έλλη Κοκκίνου, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μπάμπης Στόκας, ο Μύρωνας Στρατής, ο Νίκος Βουρλιώτης και η Μελίνα Μακρή. Δες στιγμιότυπα από την ιδιαίτερη αυτή βραδιά στην παρακάτω gallery!

Γιώργος Σαμπάνης | Στην απονομή για τον πολυπλατινένιο του δίσκο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024