211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Παπαδόπουλος | Έγινε για πρώτη φορά πατέρας

ο Γιώργος Παπαδόπουλος χαμογελαστος πατερας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μπαμπάς έγινε για πρώτη φορά ο γνωστός τραγουδιστής

Μπαμπάς έγινε για πρώτη φορά ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιώργος Παπαδόπουλος. Η σύντροφός του, Γαλάτεια Βασιλειάδη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, όπως αναφέρει η κυπριακή ιστοσελίδα ilovestyle.

Δες επίσης: Γιάννης Πλούταρχος | Το βίντεο με τα παιδιά του να τραγουδούν

Ο τραγουδιστής δεν είχε μιλήσει ποτέ δημόσια για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του και διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ.  Το ζευγάρι κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το χαρμόσυνο γεγονός, όπως άλλωστε κάνει και με τη σχέση του.

Δες επίσης: Δέσποινα Βανδή | 10 καλοκαιρινές φωτογραφίες της από το Instagram

Παράλληλα, ο τραγουδιστής διανύει μια πολύ καλή περίοδο και στα επαγγελματικά του. Έχοντας στις αποσκευές του μεγάλες επιτυχίες, συνεχίζει την καλοκαιρινή του περιοδεία σε διάφορα μέρη της Ελλάδας με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν και τον χειμώνα στην Ιερά Οδό μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου. Πλέον συνεργάζονται ξανά, ενώ αναμένουμε να δούμε τα επόμενά τους βήματα. Σε ποια πίστα θα τους δούμε τον ερχόμενο χειμώνα; Θα τους δούμε και πάλι μαζί; Σύντομα θα μάθουμε τα επόμενα βήματα του καλλιτέχνη που έγινε πατέρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με την σύντροφό του.

Γιώργος Παπαδόπουλος | Έγινε για πρώτη φορά πατέρας

https://www.instagram.com/p/BmDjW6cl6IN/?hl=el&taken-by=giorgospapadopoulosofficial

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024