211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Παπαδόπουλος: Παράταση εμφανίσεων για τον καλλιτέχνη

Γιώργος Παπαδόπουλος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τα κυριακάτικα party στο «Casper at Verykoko» συνεχίζονται για λίγο ακόμα

Μπορεί ο Γιώργος Παπαδόπουλος να μην εμφανίστηκε τελικά μαζί με την Πάολα και τον Νότη Σφακιανάκη στο Γκάζι live, όμως συνεχίζει τις εμφανίσεις του δυναμικά στην πίστα του Casper at Verykoko στη Θεσσαλονίκη.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Τα κυριακάτικα πάρτι που παρουσιάζει ο καλλιτέχνης έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό και έχουν γίνει το απόλυτο talk of the town τον φετινό χειμώνα. Η επιτυχία που γνώρισαν οι εμφανίσεις αυτές τον οδήγησαν στην παράταση των εμφανίσεων του τραγουδιστή και έτσι θα βρίσκεται στο νυχτερινό κέντρο για λίγο ακόμα.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Για τρεις ακόμα εμφανίσεις λοιπόν, στις 6, 13 και 20 Ιανουαρίου ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα είναι κοντά στο κοινό με τα live party στο «Casper». Φυσικά αναμένουμε την επόμενη συνεργασία του καλλιτέχνη σε κάποια πίστα της Αθήνας ύστερα από την ακύρωση της συμμετοχής του στο προαναφερθέν σχήμα. Για λίγο ακόμα λοιπόν, για τρεις ακόμα Κυριακές, ο αγαπημένος τραγουδιστής έρχεται στο γνωστό στέκι. Παράλληλα, τις Τρίτες τα βράδια, στον ίδιο χώρο βλέπουμε τον Ηλία Καμπακάκη που επίσης ξεσηκώνει το κοινό με τις επιτυχίες του.

Γιώργος Παπαδόπουλος: Παράταση εμφανίσεων για τον καλλιτέχνη

https://www.instagram.com/p/Brc-limhpN6/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024