211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Παπαδόπουλος: Ο γιος του, Άγγελος, έγινε 6 ετών

Γιώργος Παπαδόπουλος με συζυγο και γιο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο μικρός Άγγελος υποδέχεται τα 6α γενέθλιά του με ένα μαγευτικό πάρτι.

Η οικογένεια Παπαδόπουλου γιόρτασε πρόσφατα ένα ιδιαίτερο γεγονός: τα 6α γενέθλια του γιου τους, Άγγελου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος και η σύζυγός του, Γαλάτεια Βασιλειάδη, έκαναν το Σάββατο 31 Ιουλίου μία αξέχαστη γιορτή για τον μικρό τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος ήταν διακοσμημένος με πολύχρωμα μπαλόνια και στοιχεία από τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ, κάτι που ενθουσίασε τόσο τον Άγγελο όσο και τους μικρούς του φίλους. Η τούρτα, μια πραγματική υπερπαραγωγή, ήταν το κεντρικό σημείο της γιορτής, με τον Άγγελο να σβήνει το κεράκι του με μεγάλη χαρά.

Η Γαλάτεια Βασιλειάδη μοιράστηκε στιγμές από το πάρτι μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Στη δημοσίευση της, η ίδια εκφράζει την έκπληξή της για το πόσο γρήγορα πέρασε ο χρόνος, τονίζοντας την αξία του να ζούμε τη στιγμή με τα παιδιά μας και να απολαμβάνουμε το αθώο γέλιο τους. Ευχαρίστησε επίσης όλους τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην επιτυχία της γιορτής, καθώς και τους φίλους του Άγγελου που του έδειξαν την αγάπη τους.

Ο Άγγελος, που τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει το δημοτικό σχολείο, απολαμβάνει πλέον την ηλικία των έξι ετών, με τους γονείς του να είναι ενθουσιασμένοι. Το πάρτι ήταν μια υπέροχη ευκαιρία για την οικογένεια να γιορτάσει και να δημιουργήσει αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα!

Γιώργος Παπαδόπουλος: Ο γιος του, Άγγελος, έγινε 6 ετών

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024