211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Παπαδόπουλος: Γιόρτασε τα 39α του γενέθλια – φωτο

Γιώργος Παπαδόπουλος και γαλάτεια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Φωτογραφίες από την ξεχωριστή βραδιά. 

Τη Δευτέρα 27 Μαΐου, ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος έκανε ένα αξέχαστο πάρτι για να γιορτάσει τα 39α του γενέθλια. Με προσκεκλημένους τη σύζυγό του Γαλάτεια Βασιλειάδη, τους φίλους και συμπαίκτες του από το J2US, η βραδιά υποσχέθηκε να είναι γεμάτη χαρά και διασκέδαση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα γνωστό μαγαζί στον Πειραιά, με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει τις στιγμές της βραδιάς.

Μεταξύ των προσκεκλημένων βρέθηκαν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Θανάσης Πάτρας με τη σύζυγό του Σοφία Κουρτίδου, καθώς και ο Γιάννης Σεβδικαλής, μεταξύ πολλών άλλων.

Μια από τις πρωταγωνίστριες της βραδιάς ήταν η σύζυγος του Γιώργου Παπαδόπουλου, η οποία επέλεξε μια εντυπωσιακή τούρτα-υπερπαραγωγή.  Μια ξεχωριστή και προσεκτικά επιλεγμένη λεπτομέρεια που έκανε τον εορτασμό ακόμη πιο ξεχωριστό.

Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη με χαρά και ενθουσιασμό, με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να απολαμβάνει κάθε στιγμή της βραδιάς πλαισιωμένος από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Το πάρτι έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους προσκεκλημένους να απολαύσουν μια ευχάριστη βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και καλή παρέα.

Έτσι, ο Γιώργος Παπαδόπουλος υποδέχτηκε τα 39α γενέθλιά του με ένα πάρτι που θα μείνει αξέχαστο σε όσους βρέθηκαν εκεί!

Γιώργος Παπαδόπουλος: Γιόρτασε τα 39α του γενέθλια – φωτο

Παράλληλα, αναμένουμε την επόμενη συνεργασία του διάσημου καλλιτέχνη με κάποια μεγάλη πίστα της Αθήνας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024