211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Νταλάρας – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ενώνουν τις φωνές στο Ηρώδειο

ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας τραγουδουν μαζι στο Ηρωδειο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για τους σκοπούς της Ένωσης Μαζί για το Παιδί στις 27/9

Γιώργος Νταλάρας και o Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ενώνουν τις μοναδικές φωνές και τα ρεπερτόριά τους στο Ηρώδειο για καλό σκοπό! Οι δύο μεγάλοι ερμηνευτές θα βρεθούν στο δημοφιλές μέρος της πόλης για να παρουσιάσουν μία μοναδική βραδιά γεμάτη από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Όλα αυτά, για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το παιδί». Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου στις 21:00. Οι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν μια επιλογή τραγουδιών που υπήρξαν μεγάλες επιτυχίες τους, ενώ θα ερμηνεύσουν αγαπημένες επιτυχίες ο ένας του άλλου. Παράλληλα, οι διασκευές τους, τα καινούργια τραγούδια, τα απρόβλεπτα και οι κοινές ερμηνείες θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της μοναδικής φιλανθρωπικής βραδιάς.
Στη σκηνή θα συμπράξουν συνολικά δέκα μουσικοί και ομολογουμένως το αποτέλεσμα θα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την μεγάλη αυτή βραδιά στο Ηρώδειο. Οι δύο μεγάλες φωνές του τραγουδιού έρχονται να ενωθούν για αυτή τη βραδιά και να αφήσουν ακόμα μια εμφάνιση αξέχαστη σε όλους όσοι θα την παρακολουθήσουν. Δύο μεγάλα κεφάλαια της ελληνικής μουσικής ενώνονται και το αποτέλεσμα θα είναι αναμφίβολα μοναδικό! Δες παρακάτω το βίντεο για την εμφάνιση αυτή.

Γιώργος Νταλάρας – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ενώνουν τις φωνές στο Ηρώδειο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024