211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ο Γιώργος Νταλάρας στο Ηρώδειο: Φωτογραφίες από τη συναυλία

Ο Γιώργος Νταλάρας εμφανισεις κραρησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ξεχωριστή, εορταστική βραδιά με πολλές guest εμφανίσεις

Μια ξεχωριστή βραδιά στο κοινό χάρισε ο Γιώργος Νταλάρας στο Ηρώδειο, τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου. Η συναυλία είχε επετειακό χαρακτήρα, καθώς ο σπουδαίος ερμηνευτής γιόρτασε τα 70 του χρόνια, αλλά και τα 50 του χρόνια στη δισκογραφία έχοντας στο πλευρό του μια πληθώρα αγαπημένων φίλων και συναδέλφων καλλιτεχνών.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Μαρίνα Σάττι και οι Fonés, Μαρίζα Ρίζου, Γλυκερία, Φωτεινή Βελεσιώτου, Γιώτα Νέγκα, Βιολέτα Ίκαρη, Ασπασία Στρατηγού, Κώστας Μακεδόνας, Γιάννης Κότσιρας, Μπάμπης Στόκας, Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Μάστορας, Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Μάριος Φραγκούλης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ελένη Βιτάλη, Δημήτρης Μπάσης, ήταν οι διάσημοι καλλιτέχνες που βρέθηκαν στο πλευρό του Νταλάρα και τραγούδησαν στο πλευρό του επί σκηνής, χαρίζοντας μια μοναδική βραδιά στο κοινό, που είχε κατακλύσει το Ηρώδειο.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Δες παρακάτω μερικά στιγμιότυπα από την πολύ ξεχωριστή βραδιά που χάρισε στο κοινό του ο αγαπημένος καλλιτέχνης και ερμηνευτής. Σύντομα, αναμένουμε τα επόμενα, χειμερινά του βήματα που θα κλέψουν και πάλι το ενδιαφέρον.

Ο Γιώργος Νταλάρας στο Ηρώδειο: Φωτογραφίες από τη συναυλία

 

 

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024