211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Νταλάρας | Ξανά στην Ιερά Οδό για 2 εμφανίσεις

Γιώργος Νταλάρας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα τον δούμε εκεί; 

Ο Γιώργος Νταλάρας επιστρέφει και πάλι στον χώρο της Ιεράς Οδού, όπου τον έχουμε απολαύσει πολλές φορές στο παρελθόν. Αυτή τη φορά έρχεται για δύο και μόνο γιορτινές βραδιές, τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, για να μας παρουσιάσει ένα συναρπαστικό μουσικό οδοιπορικό, μία μουσική παράσταση – ωδή στην ξενιτιά, στη μετανάστευση, αλλά και στο ταξίδι, στη ζωή, στη χαρά, στον έρωτα, με ελληνικά τραγούδια και τραγούδια της Μεσογείου.

Μαζί του, η Εστουδιαντίνα. Τους δύο καλλιτέχνες στη σκηνή θα συνοδεύουν 14 σπουδαίοι σολίστες μουσικοί επί σκηνής, που τραγουδούν και αφηγούνται ιστορίες της ξενιτιάς που έχουν βιώσει άνθρωποι με διαφορετική καταγωγή αλλά κοινούς πόνους, χαρές και ιστορίες ζωής, Έλληνες, Ιταλοί, Πορτογάλοι, Άραβες, που βρήκαν στην μουσική έναν μοναδικό τρόπο έκφρασης, συναισθημάτων, χαράς, λύπης, ελπίδας και προσμονής, στήριγμα και βάλσαμο στις ψυχές τους.

Παράλληλα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στην Ιερά Οδό απολαμβάνουμε τη Νατάσα Θεοδωρίδου με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο σε ένα πρόγραμμα που φέρνει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης κάθε εβδομάδα! Όλα αυτά, μέχρι τον Ιανουάριο, οπότε και αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο σχήμα – έκπληξη στην πίστα αυτή, ο Βασίλης Καρράς με την Καίτη Γαρμπή και τον Χρήστο Μενιδιάτη. 

Γιώργος Νταλάρας | Ξανά στην Ιερά Οδό για 2 εμφανίσεις

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024