211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης και Θοδωρής Φέρρης: Δες τους να τραγουδούν μαζί

Γιώργος Μαζωνάκης και Θοδωρής Φέρρης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο πρώτος βρέθηκε στο Posidonio Music Hall.

Γιώργος Μαζωνάκης και Θοδωρής Φέρρης είναι δύο κορυφαία στο είδος τους ονόματα που αναμφίβολα θα θέλαμε να δούμε σε κάποια συνεργασία επί σκηνής. Προς το παρόν, μια τέτοια μικρή γεύση μάς έδωσαν πρόσφατα, όταν ο πρώτος επισκέφθηκε τον δεύτερο στο «Posidonio Music Hall» και διασκέδασε με το πρόγραμμά του.

Φυσικά, κατά τη διάρκεια του προγράμματός του, ο οικοδεσπότης βρέθηκε στο τραπέζι του Μαζωνάκη και του έδωσε το μικρόφωνο. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα της βραδιάς. Οι δύο τους φαίνεται να έχουν ιδανική χημεία για να μοιραστούν κάποια πίστα μαζί.

Αυτό το καλοκαίρι, ο Φέρρης μοιράζεται την πίστα του Ποσειδώνιο με ένα ακόμα πολύ αγαπημένο όνομα.  Στη σκηνή του κέντρου, υποδέχεται τον Νίκο Απέργη, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό μουσικό σχήμα που κέρδισε από την πρώτη κιόλας στιγμή το ενδιαφέρον του κοινού, με τις βραδιές να γίνονται sold out από το πρώτο διήμερο. Φυσικά, κάπως ανάλογα θα συνεχιστεί η επιτυχία τους και το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Δες παρακάτω βίντεο με την πρόσφατη αυτή επίσκεψη του Μαζωνάκη που έκλεψε τις εντυπώσεις και μας έκανε να ανυπομονούμε για κάποια συνεργασία μεταξύ τους!

Γιώργος Μαζωνάκης και Θοδωρής Φέρρης: Δες τους να τραγουδούν μαζί

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024