211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης: Ποζάρει μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του

Γιώργος Μαζωνάκη μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η γιορτινή ανάρτηση που έκανε ο καλλιτέχνης.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης όχι μόνο αγαπά τα Χριστούγεννα αλλά αγαπά και να μοιράζεται στιγμές από το σπίτι του στα σόσιαλ μίντια. Έτσι, κάθε χρόνο ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τον στολισμό του σπιτιού του.

Έτσι και τα φετινά Χριστούγεννα, ο αγαπημένος τραγουδιστής στόλισε το πανύψηλο δέντρο του και πόζαρε μπροστά από αυτό, ενώ δημοσίευσε και ανάλογο βίντεο στο οποίο τραγουδά: «Ρούντολφ το ελαφάκι», προσκαλώντας την Βίκυ Καγιά να του μάθει το τραγούδι. «Χρόνια Πολλά !! @vickykaya_ σε περιμένω να μου μάθεις το κουπλέ απο αυτό το τραγουδάκι…», αναφέρει ο τραγουδιστής.

Γιώργος Μαζωνάκης: Ποζάρει μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του

Παράλληλα, ο διάσημος τραγουδιστής βρίσκεται τον φετινό χειμώνα στο τιμόνι του Φωταέριο,ενώ μαζί του ο Ηλίας Καμπακάκης ολοκληρώνει το μοναδικό πρόγραμμα ως μια προσθήκη που κανείς δεν περίμενε!

Μετά από αρκετές αναβολές και παρατάσεις που πήρε το σχήμα επί σχεδόν έναν μήνα, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα έγινε στις 2 Δεκεμβρίου 2023, Σάββατο, και έκτοτε θα είναι κοντά στο κοινό με το πιο ανεβαστικό και ανατρεπτικό πρόγραμμα στην πόλη κάθε Πέμπτη και Σάββατο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024