211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης – Πάολα: Ενώνουν ξανά τις φωνές τους στην πίστα

ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι Παολα τραγουδουν μαζι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο τραγουδιστές ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά!

Γιώργος Μαζωνάκης και Πάολα  έρχονται και πάλι σε μια συνεργασία έκπληξη τον επόμενο χειμώνα! Οι δύο τραγουδιστές ετοιμάζονται να ενώσουν τις φωνές τους για ακόμα μια φορά, τον ερχόμενο χειμώνα, στην πίστα του Έναστρον.

Οι δύο τραγουδιστές είχαν συνεργαστεί το 2014 στο Fantasia και λίγους μήνες αργότερα στην Πύλη Αξιού μαζί με τον Παντελή Παντελίδη. Δες παρακάτω αποσπάσματα από τις εμφανίσεις τους. Oι δύο ανατρεπτικοί καλλιτέχνες ξέρουν πολύ καλά πώς να κάνουν το κέφι να χτυπάει κόκκινο, ενώ η χημεία μεταξύ τους είναι δοκιμασμένη και εξαιρετική.

Ο ερχόμενος χειμώνας μάς επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες είναι και αυτή! Το πιο καυτό δίδυμο της διασκέδασης έρχεται σε λίγους μήνες να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του. Γιώργος Μαζωνάκης και Πάολα θα γίνουν και πάλι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της χειμερινής διασκέδασης την ερχόμενη σεζόν. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που οι φανς τους θα τους δουν και πάλι μαζί επί σκηνής. Το μόνο που περιμένουμε πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση του κέντρου για τη συνεργασία αυτή. Αυτή, θα αποτελέσει και την τρίτη συνεχόμενη σεζόν που θα ανέβει στην πίστα του ο Γιώργος Μαζωνάκης. Μια συνεργασία που πλέον φαίνεται να αποκτά μόνιμη βάση.

Γιώργος Μαζωνάκης – Πάολα: Δες τους μαζί στην πίστα

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024