211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης – ΝiVo μάς… γυρίζουν παλιά από τη σκηνή του XFactor 2!

Γιώργος Μαζωνάκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες την επανένωσή τους επί σκηνής!

28 χρόνια πριν, Γιώργος Μαζωνάκης και Goin’ Through άφησαν το δικό τους στίγμα στη μουσική σκηνή της Ελλάδας με την κορυφαία επιτυχία «Θέλω να γυρίσω» στα παλιά.

Οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν και πάλι στη σκηνή και… μας γύρισαν στα παλιά μέσα από το 4o live του X Factor. Γιώργος Μαζωνάκης και Νίκος Βουρλιώτης ερμήνευσαν και πάλι μαζί την μεγάλη εκείνη επιτυχία τους, που μέσα σε δύο μήνες κυκλοφορίας κατάφερε να γίνει πλατινένια το 1999.

Δες παρακάτω τη συνάντηση αυτή των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών, που αποτελεί πλέον από τις μεγαλύτερες και διαχρονικότερες επιτυχίες της ελληνικής μουσικής και ακούγεται σταθερά μέχρι και σήμερα. Φυσικά, η συνύπαρξή τους αυτή στη σκηνή του σόου χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό που βρέθηκε στο live εκείνο το βράδυ της Πέμπτης, 22 Ιουνίου. Μια μοναδική μουσική συνάντηση ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες που φυσικά θα θέλαμε να δούμε κάποια στιγμή ξανά σε κάποια πίστα της Αθήνας.

Τον χειμώνα που μας πέρασε απολαύσαμε τον Γιώργο Μαζωνάκη στην πίστα του Έναστρον. Πού θα τον δούμε άραγε τον χειμώνα αυτόν; Σύντομα θα μάθουμε αφού οι θαυμαστές του ανυπομονούν για το επόμενο βήμα του που θα μονοπωλήσει για ακόμα μια φορά το ενδιαφέρον μας.

Γιώργος Μαζωνάκης – Νίκος Βουρλιώτης: Δες το απόσπασμα:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024