211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης: Μαγείρεψε για τους αστέγους με αφορμή την Τσικνοπέμπτη

Γιώργος Μαζωνάκης εμφανίσεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένος και είναι γνωστό. 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες των ημερών μας, δεν είναι απλά ένας επαγγελματίας που καταφέρνει να βρίσκεται στην κορυφή εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και ένας άνθρωπος κοινωνικά ευαισθητοποιημένος. Αυτό μάς το έχει δείξει αρκετές φορές μέχρι σήμερα, όμως την Τσικοπέμπτη ήρθε να προστεθεί σε αυτές ακόμα μια ακτιβιστική δράση του.

Με αφορμή την Τσικνοπέμπτη λοιπόν και μαζί με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, εμπνευστή της πρωτοβουλίας κοινωνικής αλληλεγγύης «Ο άλλος άνθρωπος», μαγείρεψαν για τους άστεγους της Αθήνας. Μάλιστα ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε βίντεο από την προετοιμασία του φαγητού αλλά και δυο φωτογραφίες με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο στη λεζάντα των οποίων έγραψε: «Ο Άλλος Άνθρωπος βρίσκεται μέσα μας και είναι ελεύθερος και δυνατός… Η καλύτερη Τσικνοπέμπτη της ζωής μου… Κεραμεικός, 24η Φεβρουαρίου 2022, 13:11».

Τον τραγουδιστή βλέπουμε τη φετινή σεζόν σε μία απόλυτα επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων στο Κέντρο Αθηνών. Μαζί με τον Γιώργο Λιβάνη και τον Κωνσταντίνο Φρατζή μάς χαρίζουν κάθε Πέμπτη και Σάββατο ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης.

Γιώργος Μαζωνάκης: Μαγείρεψε για τους αστέγους με αφορμή την Τσικνοπέμπτη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024