211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Λένα Ζευγαρά – Γιώργος Μαζωνάκης: Όταν τραγουδούσαν μαζί «Εμένα πες μου ποιος»…

Γιώργος Μαζωνάκης - Λένα Ζευγαρά
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα βίντεο από το -μακρινό πια- 2020.

Η μουσική συνάντηση του Γιώργου Μαζωνάκη με τη Λένα Ζευγαρά το 2020 ήταν μια αξέχαστη στιγμή για τους θαυμαστές της ελληνικής λαϊκής μουσικής. Η συνύπαρξη αυτή έγινε μέσω του προσωπικού λογαριασμού της Λένας Ζευγαρά, όπου δημοσιεύτηκε ένα εντυπωσιακό βίντεο με τους δύο καλλιτέχνες να ερμηνεύουν από κοινού το κλασικό «Εμένα πες μου ποιος».

Η συνάντηση αυτή ήταν μέρος ενός medley της Ζευγαρά, το οποίο περιλάμβανε επανεκτελέσεις κλασικών επιτυχιών της ελληνικής μουσικής σκηνής. Η επιλογή του τραγουδιού «Εμένα πες μου ποιος» δεν ήταν τυχαία, καθώς η συγκεκριμένη επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια του κοινού.

Η Λένα Ζευγαρά χρησιμοποίησε αυτήν την ανάρτηση για να ευχαριστήσει το κοινό της για την αγάπη που δείχνει στο νέο της project και να εκφράσει την εκτίμηση της για τον Γιώργο Μαζωνάκη. Στην ανάρτησή της, εκείνος ανέφερε τη μαγεία που ένιωσε όταν την πρωτοείδε σε νυχτερινό κέντρο, επισημαίνοντας την ιδιαίτερη χαρά της που την είχε τώρα δίπλα του για να τραγουδήσουν μαζί.

Ειδικότερα, ανέφερε: «Πριν από χρόνια, σε ένα νυχτερινό κέντρο της Αλεξανδρούπολης, είχα δει αυτό το κορίτσι και είχα μαγευτεί. Σήμερα την έχω δίπλα μου, για να της πω…».

Οι δύο καλλιτέχνες, σύμφωνα με φήμες, σχεδιάζουν να συνεργαστούν ξανά σε μια νέα μουσική παραγωγή στο Fantasia, τη νέα σεζόν που έρχεται. Δες παρακάτω την παλιά αυτή κοινή στιγμή τους και πάρε μια γεύση από όλα όσα θα δούμε φέτος!

Λένα Ζευγαρά – Γιώργος Μαζωνάκης: Όταν τραγουδούσαν μαζί «Εμένα πες μου ποιος»…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lena Zevgara (@lena_zevgara)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024