211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης: Νέα δισκογραφική στέγη μετά από 16 χρόνια

Γιώργος Μαζωνάκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αποχώρησε από την Heaven Music

Ύστερα από 16 χρόνια συνεργασίας, ο Γιώργος Μαζωνάκης αποχώρησε από την «οικογένεια» της Heaven Music, και πλέον γίνεται μέλος της MINOS EMΙ/UNIVERSAL. Η γνωστή δισκογραφική εταιρεία προσθέτει στο δυναμικό της έναν μεγάλο καλλιτέχνης με μακρά πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα και αναμφίβολα, θα αποτελέσει ένα από τα δυνατά της χαρτιά από εδώ και στο εξής.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στα γραφεία της εταιρείας, όπου υπέγραψε το νέο του «χρυσό» συμβόλαιο και πολύ σύντομα αναμένεται να δούμε και την παρθενική τους συνεργασία στη δισκογραφία. Στιγμιότυπα από τη στιγμή της συμφωνίας και της υπογραφής του νέου συμβολαίου του καλλιτέχνη ήδη κυκλοφόρησαν.

Παράλληλα, ο καλλιτέχνης πραγματοποιεί καλοκαιρινές συναυλίες, ύστερα από το τέλος των χειμερινών του εμφανίσεων στο Έναστρον με το μοναδικό one man show που έκλεψε τις εντυπώσεις. Ποια θα είναι η επόμενη πίστα που θα τον φιλοξενήσει; Αναμένουμε με αγωνία! Πάντως, οι μέχρι τώρα πληροφορίες τον θέλουν να έχει στο πλευρό του, στην πίστα, την Πάολα, με την οποία έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν. Πληροφορία που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Αν αναμονή λοιπόν της επίσημης ανακοίνωσης αλλά και της κυκλοφορίας του επόμενου νέου τραγουδιού του που αναμφίβολα θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Γιώργος Μαζωνάκης: Στιγμιότυπα από τη νέα του συνεργασία:

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024