211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανάρτησή του όλο νόημα – «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο»

Γιώργος Μαζωνάκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όσα είπε πρόσφατα και η μετέπειτα ανάρτηση.

Το Σάββατο, 29 Ιουνίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης αποφάσισε να μιλήσει ξανά, όχι μέσα από την οθόνη της τηλεόρασης αλλά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Η ανάρτηση αυτή ακολούθησε τη συνέντευξή του στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, όπου αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες γύρω από τη δικαστική του διένεξη με την αδελφή του Βάσω.

Στην εικόνα που δημοσίευσε, ο Γιώργος Μαζωνάκης ποζάρει με φόντο ένα ηλιόλουστο αμφιθέατρο, κοιτώντας απευθείας στον φωτογραφικό φακό. Η λεζάντα «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο…» αποπνέει σκέψεις βαθιές.

Μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης, ο διάσημος τραγουδιστής φαίνεται να θέλει να αποτυπώσει ένα ιδιαίτερο μήνυμα μέσω της φωτογραφίας και της συγκεκριμένης φράσης. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικογένειά του, ο τραγουδιστής δείχνει αποφασισμένος να διατηρήσει μια θετική στάση.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανάρτησή του όλο νόημα – «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο»

Ο διάσημος καλλιτέχνης εντυπωσίασε στις πρόσφατες εμφανίσεις του στο Φωταέριο 2024. Η συνεργασία του με τον Ηλία Καμπακάκη πρόσθεσε μια αναπάντεχη δυναμική στις εμφανίσεις, προσφέροντας μοναδικές μουσικές στιγμές που έκλεψαν τις καρδιές των θαυμαστών του. Πλέον αναμένουμε τα επόμενα βήματά του για τον χειμώνα 202 – 25. Ποια θα είναι άραγε; Σύντομα θα μάθουμε τι θα δούμε από τον τραγουδιστή την ερχόμενη χειμερινή σεζόν.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024