211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης: Ποζάρει με τις δυο του αδερφές και εύχεται «Καλή χρονιά»!

Γιώργος Μαζωνάκης εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έχεις δει τις δύο αδερφές του καλλιτέχνη;

O Γιώργος Μαζωνάκης είναι από τους καλλιτέχνες που απασχολούν τα μέσα περισσότερο με τη δουλειά τους και όχι την προσωπική τους ζωή. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα προσωπικά του, ωστόσο, μερικές φορές μοιράζεται στιγμές από τη ζωή του στο Instagram.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Μια από αυτές ήταν και ανάρτηση που έκανε μετά την αλλαγή του χρόνου για να ευχηθεί Καλή χρονιά και μέσα από αυτή μας δείχνει τις δύο αγαπημένες του αδερφές, τη Μαρία και τη Βάσω. «Ευπορία, εξέλιξη, αγάπη, υγεία και διύλιση, ευγένεια, εξυπνάδα και μάτια γαλανά… #2019», ανέφερε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Ο Γιώργος συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Έναστρον, μαζί με την Άντζελα Δημητρίου και τον Νίκο Κουρκούλη. Μια μοναδική μουσική συνάντηση που φέτος έχει ξεχωρίσει και έχει αποτελέσει μεγάλη έκπληξη στη διασκέδαση της Αθήνας τη χρονιά αυτή. Οι τρεις καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και απογειώνουν το κέφι κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Δες παρακάτω τη γιορτινή ανάρτηση του αγαπημένου καλλιτέχνη με τις αδερφές του.

Γιώργος Μαζωνάκης: Ποζάρει με τις δυο του αδερφές και εύχεται «Καλή χρονιά»!

https://www.instagram.com/p/BsGBsp8lQi-/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024