211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Λιβάνης: Στο Voodoo τις Παρασκευές του χειμώνα 2024 – 25

Γιώργος Λιβάνης: Στο Voodoo τις Παρασκευές / χειμώνα 2024 - 25
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μαγική εμπειρία γεμάτη μουσική και κέφι στην καρδιά της Αθήνας!

Ετοιμάσου να ζήσεις μοναδικές νύχτες γεμάτες μουσική και κέφι! Ο Γιώργος Λιβάνης επιστρέφει στο Voodoo Athens, και αυτή τη φορά, οι Παρασκευές του χειμώνα 2024 – 25 αποκτούν μια άλλη διάσταση. Ξεκινώντας μέσα στον Οκτώβριο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα μας κρατήσει συντροφιά με την εκπληκτική του φωνή και τη μοναδική του ενέργεια, πρωταγωνιστώντας στο live Fiesta που σίγουρα θα γίνει talk of the town!

Είναι γνωστό ότι οι Παρασκευές στο Voodoo είναι γεμάτες επιτυχίες και καλή διάθεση. Με τον Γιώργο Λιβάνη στη σκηνή, το κέφι θα απογειωθεί.

Επιπλέον, ο διάσημος τραγουδιστής δεν περιορίζεται μόνο στις Παρασκευές. Θα εμφανίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει Σάββατο στις 11:30 και Κυριακή από νωρίς, στις 9:00. Το IFIGENEIA LIVE BASEMENT στη Θεσσαλονίκη, θα είναι η σκηνή που θα φιλοξενήσει αυτές τις μοναδικές μουσικές παραστάσεις. Μαζί του είναι και η Νικηφόρος, ένας άλλος ταλαντούχος καλλιτέχνης που ολοκληρώνει τη μοναδική ατμόσφαιρα, ενώ ειδική καλεσμένη είναι η Μαλού, η οποία προσθέτει τη δική της νότα στις εμφανίσεις. Αν αγαπάς τη μουσική, αυτό είναι το μέρος που πρέπει να είσαι! Μη χάσεις την ευκαιρία να απολαύσεις τον αγαπημένο καλλιτέχνη και την παρέα του για μια αξέχαστη σεζόν γεμάτη ρυθμό και μουσική!

Γιώργος Λιβάνης: Στο Voodoo τις Παρασκευές του χειμώνα 2024 – 25

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024