211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Λιβάνης: Το video που έγινε viral στο ΤikTok

Γιώργος Λιβάνης ποζάρει στον φακό
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ. 

Ο Γιώργος Λιβάνης κατάφερε να γίνει για άλλη μια φορά viral στο ΤikTok με το τραγούδι «Άγγελος δικός σου».

Πρόκειται για μια μπαλάντα που έχει ήδη ξεχωρίσει αλλά και συγκινήσει τους χρήστες της πλατφόρμας τόσο για τους στίχους όσο και με την ξεχωριστή ερμηνεία του πολύ αγαπημένου τραγουδιστή. Μάλιστα, αρκετοί χρήστες ήδη ρωτάνε που μπορούν να βρουν ολόκληρο το τραγούδι, αφού οι περισσότεροι έχουν ταυτιστεί με τους στίχους.

Το «Άγγελος δικό σου» έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 2 εκατομμύρια views, χιλιάδες likes, δεκάδες σχόλια και videos, και θα βρίσκεται στο πρώτο προσωπικό album του καλλιτέχνη που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum. Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα δισκογραφική δουλειά του αγαπημένου τραγουδιστή.

Γιώργος Λιβάνης: Το video που έγινε viral στο ΤikTok

@livanis_giorgos

😇😇 Η συνεχεια ειναι 🥹 #livanisgiorgos #fyp #foryou #greekmusic #livanis

♬ Aggelos dikos sou – Livanis_Giorgos

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης φέρνει τα πάνω κάτω τις Κυριακές μας από τον χώρο του «Voodoo Αthens». Την πρεμιέρα του, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 και πλέον μετρά περισσότερους από τρεις μήνες άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων και συνεχίζει ακάθεκτος κάθε Κυριακή βράδυ.  Παράλληλα, στο ίδιο στέκι, κάθε Παρασκευή βράδυ, βλέπουμε σε εμφανίσεις ακόμα έναν αγαπημένο καλλιτέχνη, τον Γιώργο Γιαννιά. Ένας ακόμα Γιώργος ολοκληρώνει το δυναμικό ρόστερ των live βραδιών του δημοφιλούς club του κέντρου της Αθήνας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024