211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Λιβάνης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου του

Γιώργος Λιβάνης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η συγκινητική ανάρτηση του τραγουδιστή στο Instagram και το πρώτο μήνυμα προς τον νεογέννητο γιο του.

Ο Γιώργος Λιβάνης και η σύντροφός του, Ανδρομάχη, έγιναν γονείς για πρώτη φορά, ζώντας μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους. Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, η αγαπημένη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο ζυγίζει 3.600 γραμμάρια. Η ευτυχία των δύο καλλιτεχνών δεν περιγράφεται με λόγια, καθώς ο ερχομός του παιδιού τους αποτελεί μια νέα αρχή στη ζωή τους.

Το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους είναι Γεράσιμος, προς τιμήν του πατέρα του Γιώργου Λιβάνη, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του. Με χιούμορ, μάλιστα, είχε αναφέρει πως, λόγω των πειραγμάτων από τους φίλους του, πίστευε ότι το μωρό θα ήταν κορίτσι. Ωστόσο, μόλις κατάλαβε ότι πρόκειται για αγοράκι, η χαρά του ήταν απερίγραπτη.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιβάνης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πρώτη του ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου του. Βρίσκοντας την κατάλληλη στιγμή για να εκφράσει τα συναισθήματά του, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το μαιευτήριο, όπου φαίνεται να βρίσκεται στο μπαλκόνι. Με φόντο την όμορφη θέα, έγραψε μια λιτή, αλλά γεμάτη νόημα φράση, κάνοντας tag την αγαπημένη του Ανδρομάχη: «Ο κόσμος είναι δικός σου».

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε συγκίνηση και ενθουσιασμό στους θαυμαστές του, οι οποίοι έσπευσαν να του ευχηθούν για το νέο κεφάλαιο της ζωής του. Ο ερχομός του μικρού Γεράσιμου έχει γεμίσει με χαρά την οικογένεια, ενώ ο Γιώργος και η Ανδρομάχη ανυπομονούν να ζήσουν όλες τις όμορφες στιγμές που έρχονται ως νέοι γονείς.

Γιώργος Λιβάνης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου του

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024