211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Λιβάνης: Στην πρεμιέρα του η εγκυμονούσα σύντροφός του, Ανδρομάχη

λιβανης ανδρομαχη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η Ανδρομάχη, παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, βρέθηκε στην πρεμιέρα του συντρόφου της Γιώργου Λιβάνη, δημιουργώντας συγκινητικές στιγμές όταν τραγούδησαν μαζί στη σκηνή.

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα που έκανε ο Γιώργος Λιβάνης στο Lav Stage Athens, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουνίου, δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει πιο εντυπωσιακά. Το μεγάλο μουσικό γεγονός ξεχώρισε και με την παρουσία της εγκυμονούσας συντρόφου του, Ανδρομάχης, η οποία βρέθηκε στην πρώτη γραμμή για να υποστηρίξει τον αγαπημένο της, προσθέτοντας έναν πολύ τρυφερό και συγκινητικό τόνο στη βραδιά.

Από την έναρξη της βραδιάς, η Ανδρομάχη, λάμποντας με το χαμόγελό της, παρακολούθησε το πρόγραμμα με συγκίνηση και περηφάνια. Καθισμένη στο πρώτο τραπέζι, έδωσε θερμή υποστήριξή της στον σύντροφό της, ο οποίος ερμήνευσε τις επιτυχίες του με την ενέργεια που τον χαρακτηρίζει.

Η πιο συναρπαστική στιγμή της βραδιάς ήρθε όταν ο οικοδεσπότης κάλεσε την Ανδρομάχη στη σκηνή. Το κοινό παρακολούθησε την κίνηση αυτή με απόλυτο ενθουσιασμό, και η αίθουσα γέμισε με χειροκροτήματα καθώς η Ανδρομάχη ανέβηκε δίπλα στον αγαπημένο της. Οι τρυφερές στιγμές που αντάλλαξαν στη φωτισμένη πίστα, έφερε κύμα συγκίνησης στους θαμώνες.

Μαζί, τραγούδησαν ένα κομμάτι που αφιέρωσε ο Λιβάνης στη μέλλουσα μητέρα του παιδιού τους, προσθέτοντας μια επιπλέον ρομαντική νότα στη βραδιά, και δεν είναι άλλο από του ντουέτο τους, «Δεν μας χωρίζει τίποτα».

Γιώργος Λιβάνης: Στην πρεμιέρα του η εγκυμονούσα σύντροφός του, Ανδρομάχη

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024