211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Λιβάνης: «Είμαστε στον 6ο μήνα, ξέρουμε το φύλο»

λιβανης ανδρομαχη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όσα είπε πρόσφατα για το παιδί που περιμένει με την Ανδρομάχη.

Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης βιώνουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους. Μια μοναδική περίοδο που δεν θα έρθει ξανά, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί, μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τον καθένα.

Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, ο αγαπημένος καλλιτέχνης μιλώντας στην εκπομπή Happy Day στον Alpha, αποκάλυψε ότι ξέρουν το φύλο του μωρού και τι όνομα θα του δώσουν.

Τι είπε ο Γιώργος Λιβάνης:

«Ήρθε η στιγμή να γίνει. Η εγκυμοσύνη κυλάει πάρα πολύ καλά. Έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα και ανυπομονούμε να δούμε το μωρό. Έχουμε μάθει το φύλο. Έχουμε κάνει κάποιες ετοιμασίες, αλλά θέλουμε να το ζήσουμε εκείνη τη στιγμή. Είμαστε στον 6ο μήνα. Η Ανδρομάχη έχει πάντα λιγούρες. Έχουμε βρει νονά και νονό, έχουμε πει το όνομα να είναι από τους γονείς μας. Εγώ θέλω να κάνουμε έναν θρησκευτικό γάμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πλησιάζουν οι ζωντανές του εμφανίσεις 

Παράλληλα, αυτή την περίοδο, ο καλλιτέχνης προετοιμάζεται να εγκαινιάσει, μαζί με την Καίτη Γαρμπή, μια ολοκαίνουρια πίστα στην Αθήνα, το Lav Stage Athens, και να γίνει για ακόμα ένα καλοκαίρι ένας από τους πρωταγωνιστές στη διασκέδαση. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία έναρξης!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024