211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ανδρομάχη – Γιώργος Λιβάνης: Ποζάρουν αγκαλιά, λίγο πριν γίνουν γονείς

Γιώργος Λιβάνης - Ανδρομάχη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η χαρά του ζευγαριού πριν τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους.

Η αναμονή για την άφιξη του πρώτου τους παιδιού έχει ενθουσιάσει την Ανδρομάχη και τον Γιώργο Λιβάνη, οι οποίοι είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τον νέο τους ρόλο ως γονείς. Η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται στην τελική ευθεία της εγκυμοσύνης της, και οι στιγμές της ευτυχίας γίνονται ολοένα και πιο έντονες.

Αυτές τις μέρες, το ζευγάρι απολαμβάνει τις τελευταίες καλοκαιρινές ημέρες σε παραθαλάσσιο προορισμό, συνδυάζοντας τη χαλάρωση με την προετοιμασία για τη σημαντική αλλαγή στη ζωή τους. Μόλις πρόσφατα, η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους μία τρυφερή φωτογραφία, όπου ποζάρουν αγκαλιά στην παραλία. Το ζευγάρι φαίνεται πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ, με τη χαρά τους να είναι αποτυπωμένη στο βλέμμα τους.

Η Ανδρομάχη, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αναμένεται να φέρει στον κόσμο τον γιο τους μέσα στο επόμενο διάστημα. Το ζευγάρι δεν κρύβει την ανυπομονησία και τη χαρά του για τη νέα τους αρχή, ενώ οι στιγμές που περνούν μαζί τους αυτές τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης είναι γεμάτες αγάπη και προσμονή.

Η έντονη προετοιμασία για την υποδοχή του μωρού τους δεν τους απομακρύνει από τις καθημερινές απολαύσεις, μιας και εξακολουθούν να απολαμβάνουν την ομορφιά του καλοκαιριού και τη συντροφιά ο ένας του άλλου.

Ανδρομάχη – Γιώργος Λιβάνης: Ποζάρουν αγκαλιά, λίγο πριν γίνουν γονείς

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024