211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη: Κυκλοφόρησε το «Δε Μας Χωρίζει Τίποτα»

Γιώργος Λιβάνης Ανδρομάχη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το νέο ρομαντικό ντουέτο που «ένωσε» ξανά τις φωνές τους, συνοδευόμενο από ένα μαγευτικό music video.

Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης ένωσαν ξανά τις φωνές τους και μας χάρισαν το νέο, μαγευτικό ντουέτο «Δε Μας Χωρίζει Τίποτα». Το τραγούδι, που κυκλοφορεί από την Panik Records μαζί με ένα ρομαντικό music video, αποτελεί τον καρπό μιας δημιουργικής συνεργασίας που συνεχίζεται δυναμικά, μετά την επιτυχία του πρώτου τους ντουέτου «Η Αγάπη Αυτή».

Οι δύο καλλιτέχνες, γνωστοί για την επιτυχημένη πορεία τους στη δισκογραφία και τις ζωντανές εμφανίσεις, αποδεικνύουν ξανά τη χημεία τους σε ένα τραγούδι που ξεχειλίζει από συναίσθημα. Η σύνθεση του κομματιού ανήκει στους Βασίλη Κουμεντάκο, Αποστόλη Κυριακίδη και Νεάρχο, ενώ τους στίχους έγραψε ο Βασίλης Κουμεντάκος. Το «Δε Μας Χωρίζει Τίποτα» αποπνέει τρυφερότητα, ταιριάζοντας απόλυτα με τις φωνές των δύο καλλιτεχνών.

Το music video που συνοδεύει το τραγούδι είναι μια ρομαντική δημιουργία, με σκηνοθεσία του Alex Κωνσταντινίδη. Η οπτικοποίηση καταγράφει μια ιδιαίτερη ιστορία αγάπης, συμπληρώνοντας τo mood του τραγουδιού.

Το «Δε Μας Χωρίζει Τίποτα» έκανε την πρεμιέρα του σε ένα ραδιοφωνικό event, όπου κατάφερε να κερδίσει αμέσως την αγάπη του κοινού. Η επιτυχία του τραγουδιού δεν άργησε να αποτυπωθεί και στα social media, όπου έχει γίνει viral. Οι χρήστες δημιούργησαν δεκάδες videos, με ζευγάρια να επιλέγουν το τραγούδι ως σύμβολο της σχέσης τους.

Με την κυκλοφορία αυτή, η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης συνεχίζουν να χαρίζουν συγκινητικές μουσικές στιγμές, αποδεικνύοντας ότι οι φωνές τους «δεν τις χωρίζει τίποτα». Το νέο τους ντουέτο σίγουρα θα γίνει ένα από τα αγαπημένα ερωτικά τραγούδια των επόμενων μηνών, ενώ το ακούμε και ζωντανά στο Lav Stage Athens όπου εκείνος εμφανίζεται αυτό το καλοκαίρι!

Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη: Κυκλοφόρησε το «Δε Μας Χωρίζει Τίποτα»

Στίχοι

Κύλησε καυτό το δάκρυΑπό των ματιών την άκρηΆσε με να σε ζυγώσωΜε φιλιά να το στεγνώσω
Τίποτα δεν μάς χωρίζειΣφαίρα είναι και γυρίζειΑμφιβάλλεις αμφιβάλλωΠάντα το ‘να φέρνει τ’ άλλο
Τίποτα δεν μάς χωρίζειΣφαίρα είναι και γυρίζει
Άδικα σε βαλαντώνει
Κάθε μικροκαυγαδάκιΤην φωτιά μάς την φουντώνειΣαν τα ξύλα μεσ στο τζάκι
Τίποτα δεν μάς χωρίζειΣφαίρα είναι και γυρίζει
Αμφιβάλλεισ αμφιβάλλωΠάντα το ‘να φέρνει τ’ άλλο
Τίποτα δεν μάς χωρίζειΣφαίρα είναι και γυρίζει
Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024