211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Λιβάνης και Ανδρομάχη: «Ήταν να γίνει»

Γιώργος Λιβάνης και Ανδρομάχη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μιλούν για τη γνωριμία τους!

Τα εορταστικά επεισόδια της εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ, «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» συνεχίζονται και πριν λίγες μέρες σε αυτά συμμετείχαν η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης. Οι δυο τους φημολογείται πως είναι ζευγάρι, χωρίς οι τραγουδιστές να το έχουν διαψεύσει. Δείτε παρακάτω όσα δήλωσαν για τη μεταξύ τους σχέση στην εκπομπή.

Γιώργος Λιβάνης και Ανδρομάχη: «Ήταν να γίνει»

«Επειδή γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, υπάρχει μία σύμπνοια. Οπότε θα συνεννοηθούμε πιστεύω να βγει εις πέρας αυτή η αποστολή. Γνωριζόμαστε στη δουλειά από το ’17-’18. Ήταν να γίνει», είπε η Ανδρομάχη.

«Νομίζω ότι έχει μαγειρική αντίληψη», είπε η τραγουδίστρια στη συνέχεια για τον Γιώργο Λιβάνη, με τον τραγουδιστή να προσθέτει: «Γενικά, επειδή δεν έχω μαγειρέψει πολλές φορές, το έχω κάνει 1-2 φορές, έχει κάτι καλλιτεχνικό η μαγειρική. Θέλει αγάπη και φαντασία αλλά στη φαντασία χρειάζεται λίγο μέτρο, γιατί αλλιώς μπορεί να βγει κάτι πάρα πολύ κακό»

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης φέρνει τα πάνω κάτω τις Κυριακές μας από τον χώρο του «Voodoo Αthens». Την πρεμιέρα του, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 και πλέον μετρά περισσότερους από δύο μήνες άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων και συνεχίζει ακάθεκτος κάθε Κυριακή βράδυ.  Παράλληλα, στο ίδιο στέκι, κάθε Παρασκευή βράδυ, βλέπουμε σε εμφανίσεις ακόμα έναν αγαπημένο καλλιτέχνη, τον Γιώργο Γιαννιά. Ένας ακόμα Γιώργος ολοκληρώνει το δυναμικό ρόστερ των live βραδιών του δημοφιλούς club του κέντρου της Αθήνας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024