211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη: Το φύλο του μωρού που περιμένουν

Γιώργος Λιβάνης - Ανδρομάχη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η φωτογραφία που δημοσίευσε το ζευγάρι και δίνει την απάντηση.

Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, και η χαρά τους είναι απερίγραπτη. Το ζευγάρι, αν και μαζί λιγότερο από έναν χρόνο, ένιωσε έτοιμο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια όσο το δυνατόν συντομότερα. Αυτή η απόφαση υποδηλώνει την ένταση των συναισθημάτων και την αμοιβαία εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ τους.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Ανδρομάχη και ο Γιώργος διοργάνωσαν ένα ξεχωριστό πάρτι αποκάλυψης του φύλου του μωρού τους, γνωστό και ως “gender reveal party”. Mε αυτό το πάρτι θέλησαν να μοιραστούν την ευχάριστη είδηση με τους κοντινούς τους φίλους και συγγενείς, κάνοντας τη στιγμή ακόμα πιο μαγική και αξέχαστη. Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη προσμονή, καθώς όλοι περίμεναν να ανακαλύψουν αν το ζευγάρι περιμένει αγόρι ή κορίτσι.

Η αποκάλυψη έγινε με έναν εντυπωσιακό και χαρούμενο τρόπο, αφήνοντας άπαντες με ένα πλατύ χαμόγελο. Το ζευγάρι περιμένει αγόρι, και ο τραγουδιστής δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Σε μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, έγραψε συγκινημένος: «Το 10άρι της ομάδας έρχεται! Η μαμά σου κι εγώ σου το αφιερώνουμε. Σε αγαπάμε πολύ». Αυτή η δήλωση, γεμάτη αγάπη και προσμονή, αποκαλύπτει τα συναισθήματα του μέλλοντα πατέρα, που ήδη ονειρεύεται στιγμές και εμπειρίες με τον γιο του!

Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη: Το φύλο του μωρού που περιμένουν

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024