211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Κακοσαίος: Τεράστια επιτυχία για το τραγούδι «Κάνε μας τη χάρη»

Γιώργος Κακοσαίος νέο τραγούδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για τον νεαρό καλλιτέχνη. 

Ακόμα ένα νέο τραγούδι μας σύστησε πριν από λίγες μέρες  ο Γιώργος Κακοσαίος. Ο αγαπημένος νεαρός καλλιτέχνης κυκλοφορεί από τη δισκογραφική του εταιρεία Panik Records το κομμάτι «Κάνε Μας Τη Χάρη» το οποίο ήδη έχει ξεχωρίσει και μάλιστα, μέσα στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα, ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο προβολές στο youtube.

H δισκογραφική του εταιρεία έκανε μια ανάρτηση γράφοντας: «Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views στο Youtube μέσα σε λίγες μόνο μέρες η ολοκαίνουργια επιτυχία του @giorgos_kakosaios με τίτλο «Κάνε μας τη χάρη» και βρίσκεται καρφιτσωμένο στις πρώτες θέσεις των τάσεων και της καρδιάς μας.

Τη μουσική έγραψε ο ίδιος, ξεδιπλώνοντας ακόμα μία φορά το συνθετικό του ταλέντο και τους στίχους ο @sarris_official.

Το «Κάνε Μας Την Χάρη» συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο music video, που συνδυάζει αριστοτεχνικά τη μοντέρνα και τη retro αισθητική. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος @kostaskarydasfilm, ενώ δίπλα στον Γιώργο Κακοσαίο συμπρωταγωνιστεί η γοητευτική @sofiana.avr, που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο φετινό «Survivor».».

ΤονΓιώργο Κακοσαίο απολαμβάνουμε σε εμφανίσεις, φέτος, στο Teatro Music Hall, μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και απογειώνουν το κέφι.

Γιώργος Κακοσαίος: Τεράστια επιτυχία για το τραγούδι «Κάνε μας τη χάρη»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024